MAGIC KANALEE'S RAPHAEL
 
Dit is onze Raphael, geboren op 25-9-2017.
Tja, wat kunnen we over Raphael vertellen.....geloof me, heeeeeeeeeel veel.
Het is een flinke knaap (castraat) van dikke 7 kg die diep in zijn hartje nog een kitten is. 
Ze zeggen dat katten niks van spullen afgooien, dit geldt niet voor onze Raf, want wat hem in de weg staat, heeft pech en belandt op de grond. Vandaar dat er in onze woonkamer ook steeds meer spulletjes verdwijnen, want de poezels zijn belangrijker.
Ook hij komt ons iedere ochtend wakker maken rond de klok van 6.00 uur, hij hoeft niet veel te doen, want door het gespin heb je geen wekker nodig.
Daarna weet hij de weg naar beneden te vinden, om vervolgens de eendagskuikens bijna uit mijn bakje te "jatten". Verder is hij super speels en haalt dus ook echt heel veel kattenkwaad uit. Laat je een leuk zakje met kleinde dingetjes op de tafel liggen (bestelling voor het werk van mijn man), heeft hij het sneller als prooi te pakken, dan dat jij de kans krijgt om er naar te kijken. Dat hij een heel lief karakter heeft, blijkt uit het feit dat hij zich super ontfermt over onze jongste telg. Deze jongste telg weet ook al wat kattenkwaad is en vormt hierdoor een goed team met Raphael. Ondanks dat er spullen kapot gaan, af en toe een wervelstorm door het huis gaat, zijn wij super verliefd op deze knuffelbeer.