Saphira du Manoir coon

Ze is geboren op 25-8-18 en in november heeft ze, samen met Shiva (RIP), de rit van 2,5 uur getrotseerd om hier te mogen zijn samen met Nanou en Raphael. Saphira is een wat gereserveerde poes wat langzaam maar zeker tot ons komt, maar kan heel goed overweg met de andere huisdieren. Ze laat zich dan ook uitgebreid poetsen door Nanou en Raphael. Uit zichzelf haalt ze natuurlijk al kattenkwaad uit, maar ze volgt heel snel haar voorbeelden. Zo vindt ze dat onze bank een leuke krabpaal is en speelt ze continu met onze grote knuffelbeer. Uit het niets kan ze haar nagels in je been of voet zetten (doet ze alleen bij mijn man hoor). Als ze in de woonkamer niet te vinden is, heeft zij het masterbed voor haar alleen. Ondanks dat haar zusje een sterretje aan de hemel is, doet zij het heel goed en hopen wij nog meer verhalen over haar te mogen/kunnen publiceren.
 
Begin 2020 heeft ze haar eerste nestje gehad, hierdoor is ze heel sociaal geworden. 
 
De uitslagen staan op onze site onder het tabblad "Documenten".  Fiv/Felv, navelbreuk, HD, Patella en DNA analyse gepubliceerd.
 
Omdat Saphira PKdef drager is, zal ze alleen gedekt kunnen worden door een kater waarvan bekend is dat deze PKdef vrij is. Haar kittens zullen alleen voor gezelschap naar nieuw personeel verhuizen. 
 
Voor meer informatie over PKdef kunt u kijken op onze site onder de pagina Ziektes.