18-03-2023
 

 
Onze kindjes zijn weer weg
 
Ook deze lieverds zijn weer naar hun nieuwe baasjes gebracht.

Vorige week hebben we Daisy en Dougal naar Souraya in Heerlen gebracht. Het ging hartstikke goed. Meteen rondneuzen. Werden al goed verwend door het nieuwe baasje.
 
Vandaag is Ragnar verhuisd naar Belgie naar Nathalie en Benny. Naast Ragnar werden ook wij verwend met een lekkere lunch. Hij had zich even verschrokken van wat geluiden en is zich gaan verstoppen. Zo goed, we konden hem niet vinden (duurde wel even).
 
We gaan ze missen05-02-2023
 
De drie boefjes groeien goed. Afgelopen week hebben ze hun eerste inenting gehad en zijn met vlag en wimpel geslaagd. 
Ragnar groeit heel hard en lijkt een stevige kerel te worden. 
Dougal is dan weer een wat fijner kereltje, maar zeker pittig.
Daisy, ja, Daisy.........dat is een pittige dame die vooral veel streken uit haalt.
 
Afbeelding invoegen Ragnar   Afbeelding invoegen Daisy en Dougal
 
21-01-2023
ALLE KITTENS ZIJN GERESERVEERD
 
JAIMIE = GERESERVEERD

Jaimie verhuisd naar Belgie en zal dan hopenlijk naar de naam Ragnar gaan luisteren. Ze waren meteen verliefd op hem, maar hoe zou dat ook niet kunnen. Ragnar is een flinke kater en qua gewicht ook ver boven zijn broertje en zusje. Inmiddels weet hij al dat als ik piep en langs de ren spring, laten ze me uit de ren en kan ik door de woonkamer rennen.
  Afbeelding invoegen

Afbeelding invoegen
  BRIANNA =  GERESERVEERD

Brianna krijgt de naam Daisy en mag samen met Dougal verhuizen. Ze is een heel lief klein poesje met zelfs een kleine, zachte mauw. Hoe klein ze ook is, rennen met haar broers is het liefste wat ze doet. 

DOUGAL
 
Dougal gaat Simba heten en verhuisd samen met Brianna naar Heerlen. Het is een charmant kereltje wat meteen wilt knuffelen zodra je de ren in stapt. 
  Afbeelding invoegen

01-01-2023
 
Afbeelding invoegen
  Dougal

Hij is het zwaarste kereltje (voor dit moment) in het nest. Dougal wist meestal de juiste tepel bij mama te vinden, waardoor hij onze melk niet graag dronk, toch kwam hij iedere dag netjes aan. Nu dat hij zelfstandig mousse eet, komt hij ook netjes aan. Hij is de rustigste van het nest, maar spelen met broer en zus, is hij wel voor te vinden. Over het kopje aaien, kan hij al opperst van genieten.


Brianna

Zij is de enige dame in het gezelschap, maar zeker nog partij voor beide broers. Ze kijkt eerder de kat uit de boom, maar als ze zich zeker voelt, stapt ze op haar doel af.Zodra je haar over de buik aait, begint ze met je te spelen. Graag bijt ze in vingers en tenen. Brianna vindt de mousse superlekker, hoewel ze eerst nog de rand van het bakje lekker vond. 
  Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegen
 
Jaimie
 
Dit kleine ventje heeft een luide stem en altijd druk aan het spelen met zijn broertje en zusje. Hij komt ondertussen al zijn aandacht vragen. Hij is het felste van de drie en bijt de anderen graag. Mousse eten doet hij niet op een normale manier, nee de pootjes moeten het ook kunnen voelen.

 
 
10-12-2022

Kittens ondertussen al 1 week oud

De kittens van Saphira gaan goed. Zoals bij de vorige nestjes, is Saphira een toegewijde mama. Alleen is deze keer haar melk niet goed, voelde ze zich niet lekker? We hebben er alles aan gedaan dat ze zich weer beter voelt en het lijkt erop dat ze wel melk aanmaakt, maar niet voldoende om 3 kereltjes volledig te voeden. We helpen haar met het voeden van de kleintjes en de kittens doen het hier goed op. Zoals wij hebben kunnen beoordelen (zullen we later nogmaals doen) zijn het 3 katertjes met de namen: Dougal, Jaimie en Fergus.
  Afbeelding invoegen
 
2-12-2022
Afbeelding invoegen
  Saphira is bevallen

Gisteren is Saphira bevallen van 3 wondertjes. We hebben nog niet gekeken of het poesjes en/of katertjes zijn en dus ook nog geen namen toegekend. Het gaan wel de namen worden van personages uit de serie Outlander. Twee zijn waarschijnlijk black tabby en de derde is black with white.