SHIVA DU MANOIR COON
 
Dit is Shiva, het zusje van Saphira, geboren op 25-08-2018.
Wij zijn naar de Belgische kust gereden om Saphira op te halen, alleen keken ons daar nog een paar vragende oogjes aan, waardoor het ook bij Shiva liefde op het eerste gezicht werd en wij besloten om niet met één maar twee kittens naar huis te rijden. Ze was een vrolijk, ondernemend poesje dat al snel het voorbeeld van Raphael volgde.
Zo ook met de eendagskuikens, die voor haar meer een speeltje waren dan voedsel. Al heel snel hadden we in de gate dat ze ziek was en het ging dan ook al heel snel achteruit met haar gezondheid. Dagen heeft ze bij de dierenarts aan het infuus gelegen, maar oudjaarsavond kwam steeds dichter bij en we wilden haar daar niet zo alleen laten tijdens het vuurwerk. In overleg met de dierenarts, mochten we haar die dag dan ook mee naar huis nemen. 
Helaas ging ze die nacht heel snel achteruit en konden we haar leed niet meer aanzien. Met veel pijn in ons hart, hebben we de beslissing moeten nemen om haar de rust te gunnen en haar te laten starten aan haar laatste reis
 
 * 01-01-2019
 
YLAISA DU MANOIR COON
 
Dit is Ylaisa, geboren op 09-09-2018.
Wij zijn voor haar ook naar de Belgische kust gereden om haar op te halen. Ze probeerde zich al snel toe te voegen aan de groep, wat ook prima lukte. Helaas werd haar een ziekte fataal waarvan ze niet meer kon herstellen. Rust zacht lieve Ylaisa.
 
*  08-03-2019