Wij zijn Pascal en Wendy en zijn onze cattery gestart vanuit de liefde voor het ras "de Maine Coon". Wij wonen samen met onze zoon in het zuiden van Nederland aan de Duitse grens.
 
Nadat wij onze Bulgaarse poes hebben verloren, hebben wij onze droom waargemaakt, onze eerste Maine Coon was een feit. Al snel wilden we graag een maatje voor Nanou en zijn 1 week later Raphael op gaan halen.
 
Na 1 jaar begonnen de kriebels weer te komen, maar wilden we een hele andere lijn, de black silver tabby. Wij zijn uiteindelijk in de auto gestapt, 2 uur richting de Belgische kust gereden en niet met 1 maar met 2 black silver tabby blotched poezen naar huis gekomen, dit zijn Saphira en Shiva. Helaas is Shiva nu een sterretje aan de hemel en willen we haar eren en dat is dan ook terug te zien in de naam van de cattery.
 
Momenteel hebben wij dan 8 Maine Coons in onze cattery. Raphael, Nanou, Ayla en Nora als gezelsschapsdieren. Nero onze dekkater en Saphira, Shiva (dochter van Saphira) en Nina onze fokpoezen.

Met zo'n 2 nestjes per jaar doen we er alles aan dat we lieve, leuke, schattige en goed gesocialiseerde kittens aan een nieuw forever home helpen.
 
We zullen kennismaken met de nieuwe eigenaar en ook zij zullen ons leren kennen. Van hieruit hopen we een band te kunnen scheppen, want het zijn toch onze "kindjes".

 
 Rust zacht lieve Shiva