Mijn naam is Wendy en ben gestart met deze cattery vanuit de liefde voor het ras "de Maine Coon". Ik woon samen met mijn man en zoon in het zuiden van Nederland aan de Duitse grens.
 
Nadat wij onze Bulgaarse poes hebben verloren, hebben wij onze droom waargemaakt, onze eerste Maine Coon was een feit. Al snel wilden we graag een maatje voor Nanou en zijn 1 week later Raphael op gaan halen.
 
Na 1 jaar begonnen de kriebels weer te komen, maar wilden we een hele andere lijn, de black silver tabby. Wij zijn uiteindelijk in de auto gestapt, 2 uur richting de Belgische kust gereden en niet met 1 maar met 2 black silver tabby blotched poezen naar huis gekomen, dit zijn Saphira en Shiva. Helaas is Shiva nu een sterretje aan de hemel en willen we haar eren en dat is dan ook terug te zien in de naam van de cattery.
 
Ook Ayla, creme white silver poes, gaat onze cattery versterken. We willen beginnen met 1-2 nestjes per jaar en doen er alles aan dat we lieve, leuke, schattige en goed gesocialiseerde kittens aan een nieuw forever home helpen.
 
We zullen kennismaken met de nieuwe eigenaar en ook zij zullen ons leren kennen. Van hieruit hopen we een band te kunnen scheppen, want het zijn toch onze "kindjes".

In het hele proces zal ik ondersteund worden door mijn vriendin Tamara en zullen mijn man en zoon ongevraagd de kittens socialiseren.
 
 Rust zacht lieve Shiva